سلام علیکم. بسم الله الرحمن الرحیم. حضرت امیرالمؤمنین علی علیه السلام در روایتی می فرمایند: یُسْتَدَلُّ عَلَى إِدْبَارِ الدُّوَلِ بِأَرْبَعٍ: تَضْیِیعُ الْأُصُولِ وَ التَّمَسُّکُ بِالْغُرُورِ وَ تَقْدِیمُ الْأَرَاذِلِ وَ تَأْخِیرُ الْأَفَاضِل.
چهار چیز باعث شکست دولت ها می شود: اول: ضایع کردن اصول و مسائل مهم. دوم: سرگرم شدن به فروع و امور کم اهمیت. سوم: به کار گماردن آدم های پست. چهارم: کنار گذاردن انسان های فاضل. (تصنیف غرر الحکم و درر الکلم، ص: 342)
دو نکته کوتاه درباره انتخابات و انتخاب فرد اصلح:
1. یکی از وظایف شرعی شرکت در انتخابات است و به نظر برخی از مراجع (آیت الله مکارم، آیت الله فاضل) از جمله امام خامنه ای یک واجب عینی است و همه افرادی که واجد شرایط هستند باید در انتخابات شرکت کنند.
2. شرکت در انتخابات هر چند خیلی مهم است لکن مهمتر از آن انتخاب افراد شایسته برای مجلس شورای اسلامی است، افرادی که بتوانند در شأن ملت ایران قانون گذاری کنند و از حق مردم دفاع کنند لذا نیاز است در این فرصت به برخی از شاخصه های کاندیدای اصلح که در سخنان مقام معظم رهبری ایراد شده، از باب یادآوری ذکر کنم.
ایشان می فرمایند: باید فردی را برای مجلس انتخاب کرد که مؤمن، انقلابی، شجاع، دارای روحیه جهادی، کارآمد و به معنی واقعی کلمه طرفدار عدالت باشد، فردی که از سخن گفتن بر ضد فلان قدرت خارجی هراس دارد، لایق نمایندگی مردم با عزت، مقتدر و شجاع ایران نیست. (سایت لیدر، احکام مناسبتی، احکام ویژه انتخابات سال 1396، سوال 9 ؛ سخنان رهبر معظم انقلاب اسلامی در دیدار هزاران نفر از قشرهای مختلف مردم 16 /11/ 1398 ؛ جامع المسائل (فارسى - فاضل)، ج1، ص: 431 س: 1625)
خداوند متعال توفیق عمل به وظایف شرعی خاصه شرکت در انتخابات و انتخاب فرد اصلح را عنایت فرماید به برکت صلوات بر محمد و آل محمد.