پاسخ:
یکم؛ به برکت انقلاب و نظام جمهوری اسلامی و باتوجهبه گستردگی و فراوانی مراکز درمانی تخصصی و بیمارستانی که در بازه زمانی پس از پیروزی انقلاب ایجاد گردیده، خوشبختانه این مراکز به خوبی آمادگی و توانایی پذیرش مبتلایان به ویروس کرونا را دارند و بیمارستان «مسیح دانشوری» يکی از صدها مراکز درمانی است که در کشور پذیرای این بیماران است. این بیمارستان که در دوران پهلوی اول بنیانگذاری شده و تا بهامروز مراحل تکمیل و تجهیز آن ادامه داشتهاست، با توجه به خیانتها، غارتگریها و خرابیهایی که رژیم پهلوی برای ملت ایران باقیگذاشت، هرگز نمیتواند افتخاری برای آن رژیم به شمار آید رژیم پهلوی اگر یکی از کاخهای قاجار را به بیمارستانی برای مسلولان تغییر کاربری داد، در عوض دهها کاخ در بهترین نقاط آب و هوایی کشور برای خود و وابستگانش برپا کرد. بهترین زمینهای حاصلخیز کشور به ویژ در شمال ایران، بهتصرف خانواده پهلوی و شخص رضاشاه درآمدهبود؛ به گونهای که رضاشاه را بزرگترین زمینخوار تاریخ ایران نامیدهاند
دوم؛ بیمارستان مسیح دانشوری تنها یکی از دهها بیمارستانی است که پذیرای بیماران، بهویژه بیماران کرونایی است. اکنون دهها بیمارستان مجهز و تخصصی به این امر اختصاص یافتهاند که همه در دوران پربرکت جمهوری اسلامی ساخته شدهاست. هدف از برجسته ساختن موضوع بیمارستان مسیح دانشوری، دفاع ناشیانه از حکومت پهلوی و زیر سؤال بردن خدمات بینظیر جمهوری اسلامی است. بهترین راه برای روشنشدن موضوع مقایسه آمارهای معتبر در خصوص خدمات پزشکی میان دوره پهلوی و دوران جمهوری اسلامی ایران است.[5]5)
سوم؛ ساختمان این بیمارستان از ابتدا نیز یک کاخ تفریحی نبود بلکه ساخت این بنا برای درمان بیماری 《سل ریوی》 شاه همیشه مریضاحوال یعنی مظفرالدینشاه بود، لذا شاه پهلوی از آن استفاده نمیکرد. از طرفی مسیح دانشوری به مطالعه درباره ریه و سل علاقهمند بود و این علاقه به اینخاطر بود که در آن زمان سل و بیماریهای ریوی، از بیماریهای شایع در ایران بود و افراد زیادی به اینعلت جان میسپردند. همین علاقه او را به ساخت مرکزی تخصصی برای بیماران ریوی سوقداد. ازطرفی مرکز پزشکی دارآباد که سالها بلااستفاده مانده بود، او را به این فکر انداخت که با کمک افراد خیر و همچنین متنفذان، این بنا را کامل و تبدیل به مرکزی برای تحقیقات ریوی و همچنین آسایش مسلولان کند. یکی از این ساختمانهای قدیمی که به ساختمان فخرالدوله معروفاست، همان ساختمانی است که توسط دختر مظفرالدینشاه ساختهشد و به ساختمان «فخرالدوله» مشهور است.[6]6)