هتک حرمت مومن

حدیث با موضوع

توضیحات

سلام علیکم بسم‌الله الرحمن الرحیم. ضمن گرامیداشت ایام الله دهه فجر.  حفظ آبروی مردم بویژه مومنان، از ارزش والایی در پیشگاه الهی برخوردار است. ودر این رابطه روایات و آیات ذکر شده است از جمله روایت امام صادق علیه السلام که می فرمایند: الْمُؤْمِنُ‏ أَعْظَمُ‏ حُرْمَةً مِنَ‏ الْکَعْبَة احترام مومن از احترام کعبه نیز بالاتر است.الخصال‌؛‌ج‏1‌؛ ص27، ح95

دو نکته کوتاه درباره هتک حرمت مومن:

1- حیثیت و آبروی مومن در اسلام از بالاترین و والاترین مقام برخوردار است و هتک حرمت مومن حرام است.

2-در تعاملات اجتماعی رفتار و گفتار و برخورد انسان با دیگران باید به گونه ای باشد که سبب هتک حرمت مومنی نشود و ابروی مومنی ریخته نشود.لذا در ایام انتخابات هر مومنی باید مراقب باشد که با گفتاری یا پیامی ابروی کسی برده نشود و چنانچه بخواهد نامزدی را نقد کند محترمانه و عالمانه و مطابق با واقعیت نقد و روشن گری کند اما حق بی حرمتی یا توهین یا آبرو ریزی ندارد.


در پایان نکته ای مهم را درباره آداب زیارت یادآوری می‌کنم که لازم است زائران محترم توجه بیشتر نمایند ما در حرم مطهر در محضر ولی خدا هستیم که بر اساس روایات، امام علیه السلام سخن ما را می‌شنوند و سلام ما را پاسخ می‌دهند. حضور در پیشگاه امام علیه السلام اقتضاء می‌کند که از بلند کردن صدا در حرم مطهر و اطراف ضریح مطهر پرهیز شود حتی صلوات هم آهسته فرستاده شود تا ضمن حفظ احترام مقام امام علیه السلام و رعایت ادب حضور مزاحمتی برای حضور قلب زائران ایجاد نشود و همچنین همه زائران عزیز با لباس مناسب به حرم مطهر مشرف شوند و خواهران گرامی در همه مکان‌ها خصوصاً حریم قدس رضوی با حجاب و پوشش کامل حضور پیدا کنند.


خداوند از خطا ها و لغزشهای همه ما بگذرد و بهترین سرنوشت را برای ما مقدر بفرماید به برکت صلواتی بر محمد وال محمد

اعتقادی
Begin WebGozar.com Counter code End WebGozar.com Counter code