صله رحم با رویکرد غدیر

حدیث با موضوع صله رحم

سلام علیکم بسم الله الرحمن الرحیم از أمیر المومنین علی علیه السلام روایت شده که فرمودند: صِلَةُ الرَّحِمِ تُدِرُّ النِّعَمَ وَتَدفَعُ النِّقَمَ

صله رحم نعمت‌ها را فراوان مى کند و سختى‌ها را از بین مى‌برد. ( شرح آقا جمال الدین خوانساری بر غرر الحکم و درر الکلم ج4،‌ص204، ح5836)

( شرح آقا جمال الدین خوانساری بر غرر الحکم و درر الکلم ج4،‌ص204، ح5836)
حضرت علی (ع)
توضیحات

در آستانه عید غدیرخم هستیم یکی از اعمال زیبای روز عید غدیر تبریک گفتن به یکدیگر و دید بازدید از یکدیگر است و این رفت و امد و تبریک گفتن به یکدیگر اختصاص به سادات ندارد ،به همین مناسبت دو نکته کوتاه درباره ‏صله رحم خدمتتون عرض می کنم:
۱. قطع رحم و ترک رابطه با خویشاوندان و فامیل، مانند پدر و مادر و برادر و خواهر و دیگر خویشان حرام است هر چند این فامیل زودتر قطع رابطه کرده باشد و یکی از شیوه‌های صله رحم حاضر شدن در منزل ارحام است ولی صله رحم منحصر به ملاقات حضوری در منزل فرد نیست. و فرد می‌تواند با تماس تلفنی، پیامک، جویا شدن از احوال او با واسطه‌؛‌یا با احسان به او هر چند از طریق ارسال کمک مالی برایش در مواردی که احتیاج به کمک مالی دارد و مانند آن، این وظیفه الهی را انجام دهد.
2. اگر نوع خاصی از صله‌رحم با خویشاوند مثلا ملاقات حضوری موجب تأیید کار حرام او یا تشویق او بر ارتکاب گناه می شود یا موجب ابتلای خود فرد یا خانواده و فرزندان به گناه می‌شود، آن نوع صله رحم جایز نیست و فرد موظّف است به شیوه دیگری مثلا از طریق تلفن یا راه دیگری صله رحم را انجام دهد.
خداوند الفت و صمیمت را در میان دوستان امیر المومنین علیه السلام بیش از پیش قرار دهد ،‌به برکت صلواتی بر محمد و ال محمد

بدون دسته بندی
Begin WebGozar.com Counter code End WebGozar.com Counter code