سلام علیکم بسم الله الرحمن الرحیم رسوال گرامی در روایتی می فرمایند: یَا أَنَسُ أَکْثِرْ مِنَ الطَّهُورِ یَزِیدُ اللَّهُ فِی عُمُرِکَ وَ إِنِ اسْتَطَعْتَ أَنْ تَکُونَ بِاللَّیْلِ وَ النَّهَارِ عَلَى طَهَارَةٍ فَافْعَلْ فَإِنَّکَ تَکُونُ إِذَا مِتَّ عَلَى طَهَارَةٍ مِتَّ شَهِیداً.
رسول گرامی به یکی از اصحابشان به نام انس می فرمایند: وضو زیاد بگیر تا خداوند، عمرت را زیاد کند و اگر می تواند روز و شب با طهارش باشی، همین کار را انجام بده و اگر با طهارت از دنیا بروی، شهید از دنیا رفته ای. وسائل الشیعة، ج1، ص: 383
چند کوتاه درباره احکام وضو:
1. کسی که در کارهای وضو و شرایط آن مثل پاک بودن آب، نبودن مانعی در اعضای غسل، رسیدن آب به بدن خیلی شک می کند و به اصطلاح کثیر الشک هست، به شکهای خودش اعتنا نکند و مطابق معمول مردم انجام دهد.
2. کسی که وضو گرفته است و شک دارد که وضویش باطل شده است یا نه ، بنا می گذارد که وضویش باطل نشده است و صحیح است.مثلا کسی صبح به قصد با طهارت بودن وضو گرفته است و ظهرمی خواهد نماز بخواند و شک دارد که وضویش باطل شده یا نه، به شک خودش اعتنا نمی کند و می تواند با همان وضو نماز بخواند.
3. اگر انسان بعد از نماز شک کند که وضو گرفته است یا نه، به نظر اکثر مراجع نمازی که خوانده صحیح است ولی باید برای نمازهای بعد وضو بگیرد.(مخالف: آیات عظام خوئی، تبریزی، فاضل، زنجانی، صافی، در صورتی که احتمال بدهد که در حال شروع به نماز ملتفت حالش بوده است؛) توضیح المسائل مراجع م304و م 299 و 300 و 303
خداوند متعال توفیق عبادت و بندگی خالصانه اش را به همه عنایت فرماید به برکت صلواتی بر محمد و ال محمد