انتخابات

حدیث با موضوع

توضیحات

سلام علیکم. بسم الله الرحمن الرحیم ضمن تبریک عید غدیر خم . پیامبر خدا در روایتی می فرمایند: مَنْ أُذِلَّ عِنْدَهُ مُؤْمِنٌ وَ لَمْ یَنْصُرْهُ وَ هُوَ قَادِرٌ عَلَى نَصْرِهِ أَذَلَّهُ اَللَّهُ عَلَى رُءُوسِ اَلْخَلاَئِقِ یَوْمَ اَلْقِیَامَةِ . کسی‌که در نزد او یک مؤمنی خوار و محقّر گردد و او بتواند وی را یاری دهد و یاری نکند‏ خداوند او را در روز قیامت در برابر همة خلایق خوار و ذلیل خواهد نمود. (نهج الفصاحة ؛ ص761، مرات العقول ج 10 ص 413)
چند نکته کوتاه درباره توهین و انتخابات:
1-یکی از محرمات و گناهان بزرگ توهین و خوار کردن و کوچک کردن و تحقیر دیگران است.
2-در عرصه انتخابات نقد کردن یا بیان عیوب علنی فرد برای بصیرت افزایی اشکالی ندارد اما توهین به کاندیدا یا نامزدی‏که‏ مورد‏ علاقه ‏شما نیست حرام است.
3-اگر فردی به کاندیدا یا نامزد مورد علاقه شما توهین یا بی‌احترامی کند انسان نمی تواند مقابله به مثل کند و او هم توهین و بی احترامی کند.بلکه در صورت وجود شرایط نهی از منکر صورت بگیرد.(منهاج‌الصالحین‌ج‌1م‌29-رساله‌ایت‏ الله‏ مظاهری ص 493)

در پایان نکته ای مهم را درباره آداب زیارت یادآوری می‌کنم که لازم است زائران محترم توجه بیشتر نمایند ما در حرم مطهر در محضر ولی خدا هستیم که بر اساس روایات، امام علیه السلام سخن ما را می‌شنوند و سلام ما را پاسخ می‌دهند. حضور در پیشگاه امام علیه السلام اقتضاء می‌کند که از بلند کردن صدا در اطراف ضریح مطهر پرهیز شود حتی صلوات هم آهسته فرستاده شود تا ضمن حفظ احترام مقام امام علیه السلام و رعایت ادب حضور مزاحمتی برای حضور قلب زائران ایجاد نشود و همچنین همه زائران عزیز با لباس مناسب به حرم مطهر مشرف شوند و خواهران گرامی در همه مکان‌ها خصوصاً حریم قدس رضوی با حجاب و پوشش کامل حضور پیدا کنند.

خداوند متعال توفیق انتخاب کاندیدای اصلح را به همه ما عنایت بفرماید به برکت صلوات بر محمد آل محمد.

اعتقادی
Begin WebGozar.com Counter code End WebGozar.com Counter code