نماز عید فطر

حدیث با موضوع عید فطر

سلام علیکم بسم الله الرحمن الرحیم با تبریک عید سعید فطر ،حضرت امیر المومنین علیه السلام در مورد عید فطر میفرمایند: إِنَّمَا هُوَ عِیدٌ لِمَنْ‏ قَبِلَ‏ اللَّهُ‏ صِیَامَهُ وَ شَکَرَ قِیَامَه‏

امروز تنها عید کسی است که خداوند روزه‌‏اش را پذیرفته و شب زنده ‏داری ‏اش را سپاس گزارده است. ( نهج البلاغة (للصبحی صالح) ؛ ص551 )

(للصبحی صالح) ؛ ص551
حضرت علی (ع)
توضیحات

1. زمان خواندن نماز عید فطر از اول آفتاب روز عید است تا ظهر آن. (مراجع 1517)
2. اگر شخصی نماز عید فطر را نخوانده باشد ، خواندن قضای آن در شرع مقدس ثابت نیست. (عروه کتاب الصلاه فصل فی صلوات المرقبات فصل فص صلاه العیدین و اجوبه س 636)
3. نماز عید فطر در زمان غیبت امام زمان علیه السلام مستحب میباشد و حتی به فتوای بعضی مستحب موکد میباشد. (مظاهری) (مراجع ج1 م 1407و 1516 ج2 مسائل متفرقه م 17)
4. نماز عید در زمان ظهور امام زمان علیه السلام باید به جماعت خوانده شود اما در عصر غیبت میتوان به دو صورت جماعت و فرادی خواند (آیات عظام امام صافی :اگر به جماعت میخوانند به قصد رجاء باشد.شبیری :بنا بر احتیاط به جماعت نخوانند.)(امام خامنه ای توسط نمایندگان ولی فقیه و ائمه جمعه به جماعت خواندن اشکال ندارد اما در غیر این صورت احوط فرادی خواندن است و اگر قرار شد به جماعت خوانده شود نیت رجاء شود))
5. در هیچ یک از نمازهای غیر یومیه از جمله نماز عید فطر گفتن اذان و اقامه وارد نشده است بلکه مستحب است قبل از نماز عید سه مرتبه کلمه الصلاه گفته شود.(آیات عظام سیستانی و وحید:در صورتی که با جماعت بخوانند مستحب است سه مرتبه الصلاه بگویند) (مراجع م 1916)
تعجیل در فرج امام زمان علیه السلام سلامتی مراجع عظام خاصه مقام معظم رهبری صلوات بر محمد و آل محمد.

بدون دسته بندی
Begin WebGozar.com Counter code End WebGozar.com Counter code