سلام علیکم بسم الله الرحمن الرحیم از پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله روایت شده که فرمودند: لایَدْخُلُ الجَنَّةَ جَسَدٌ غُذِّىَ بِحَرامٍ.
پیکرى که از حرام تغذیه شده باشد وارد بهشت نمى شود. جامع الاحادیث ص 289.
چند نکته درباره خوردن و آشامیدن:
1- بعضی از چیزها نجس نبوده و پاک هستند ولی خوردن و آشامیدن آنها حرام است. مثل خوردن ماهی بدون پولک یا گوشت خرچنگ یا خوردن مال مردم و غصبی مانند میوه های باغ و زمین دیگران و یا مثل خاک که فی نفسه پاک است ولی خوردن آن حرام است مگر خوردن مقدار کمی از تربت پاک امام حسین علیه السلام که جهت استشفاء مانعی ندارد.
2- بعضی از چیز ها هم پاکند و هم خوردن آنها حلال است مثل خرما و کشمش و آب اینها که اگر چه به جوش هم بیایند و یا در غذا بریزند به نظر اکثر مراجع عظام تقلید پاک بوده و خوردن آنها هم حلال است. (مشهور مخالف: بهجت: پاک بودن و جواز خوردنش محل اشکال است؛ مکارم: هر گاه کشمش را در غذا بریزند به طوری که آب به داخل آن نفوذ کند و آب داخل آن بجوشد حرام می شود اما نجس نیست؛ رساله مراجع م 111تا 114)
3 – ولی هر چیزی که نجس باشد خوردن آن هم حرام است . مثل شراب (همه مراجع ) ویا هر مایع مست کننده (اکثر مراجع ) که هم نجس هستند و هم خوردن آنها حرام است. (مشهور . خویی؛ تبریزی: بنابر احتیاط واجب.مخالف: سیستانی : شراب نجس است و غیر آن از چیزهایی که انسان را مست میکند؛ نجس نیست)
خداوند متعال توفیق دوری از حرام را به همه ما عنایت فرماید به برکت صلوات بر محمد و آل محمد