سلام علیکم
بسم الله الرحمن الرحیم
عوامل ایجاد بصیرت 5
5. دوری از دنیاطلبی
هر کس دنیا طلب شد بصیرتش را به کلی از دست داد که یک نمونه اش عمر سعد است. و در نقطه مقابل انسان های با بصیرت، هیچگاه دنیا طلب نشدند.
ماجرای نافرمانی شهید شیرودی از بنیصدر شهره خاص و عام شد ماجرا از این قرار بود بنیصدر که چندان علاقه به پیروزی انقلاب اسلامی در جنگ نداشت و نیروی دستپرورده آمریکا و ایادی آنها در کشور بود در ابتدای جنگ دستور داده بود پادگانهای کشور تخلیه شده و انبار مهمات پادگان تخلیه و انبار مهمات منهدم شود.
شهید شیرودی که این دستور بنیصدر را به ضرر و مصلحت ایران میدانست از دستورش سرپیچی کرده و به همراه دو خلبان همفکر خودش و با بالگردی که در اختیار داشتند از فرمان بنیصدر سرپیچی کرده و مسئولیت تمرد از دستور را شخصا پذیرفت.
شهید شیرودی در طول این مدت 12 ساعت پرواز داشت و به عنوان تنها موشکانداز جلوتر از دو خلبان دیگر به اهداف دشمن حمله برد و موفقیتهای زیادی کسب کرد.
بنیصدر که انتظار این موفقیت این خلبان نامآور کشور را نداشت، تلاش کرد تا این خلبان را به سمت خود جلب کند ، برای همین به او ارتقاء درجه داد.اما نامه شجاعانه شهید شیرودی به بنی صدر نشان عدم دنیا طلبی او داشت. شهیدکشوری که در لحظه نوشتن نامه کنار شهید شیرودی ایستاده بود گفت: سرت به باد است پسر. و شیرودی کاغذ را تا کرد و در پاکت گذاشت و درِ آن را بست و گفت: برعکس، سرم بلند است. او در نامه نوشته بود:
« بسمه تعالی»
اینجانب که خلبان پایگاه هوا نیروز کرمانشاه می باشم و تاکنون برای احیای اسلام و حفظ مملکت اسلامی در کلیه جنگ ها شرکت کردهام، منظوری جز پیروزی اسلام نداشته و به دستور رهبر عزیزم به جنگ آمده ام. لذا تقاضا دارم درجه تشویقی که به اینجانب داده شده، پس گرفته و مرا به درجه ستوان یار سومی که قبلاً داشتهام، برگردانید. در صورت امکان، امر به رسیدگی این درخواست بفرمایید.