شادی

حدیث با موضوع شادی

سلام علیکم. بسم الله الرحمن الرحیم‌‌. با عرض تبریک‌ ولادت‌ با سعادت پیامبر ‌خدا ‌صلی الله علیه و آله و سلم و امام صادق علیه السلام از حضرت علی علیه السّلام روایت است که می‌فرماید‌: اِنَّ اللّهَ‌…‌اِخْتَارَ لَنَا شِیعَةً یَنْصُرُونَنَا وَ یَفْرَحُونَ لِفَرَحِنَا وَ یَحْزَنُونَ لِحُزْنِنَا‌.‌

خداوند براى ما،‌ شیعیان و پیروانى برگزیده است که ما را یارى مى‌کنند، با خوشحالى ما خوشحال مى شوند و در اندوه و غم ما، محزون مى گردند.

(الخصال ؛ ج‏2 ؛ ص635)
حضرت علی (ع)
توضیحات

چند نکته درباره شادی و شاد بودن:
1.شادی و شاد بودن از امور پسندیده و از نیازهای طبیعی انسان است و شاد نمودن دیگران از اموری است که در دین مبین اسلام سفارش شده و در برخی روایات آمده است که، شاد بودن در شادی اهل‌بیت از صفات شیعیان است (یفرحون ‏لفرحنا)، اما‌ انجام گناه و ارتکاب کارهای خلاف به هیچ بهانه‌ای جایز نیست و باید مراقب باشیم که مجالس شادی آلوده به گناهانی مثل اختلاط محرم و نامحرم، بدحجابی، موسیقی حرام و رقص نشود.
2-موسیقی و آواز در صورتی لهوی و مناسب با‌مجالس گناه باشد مثلا آهنگی رقص آور باشد یا تحریک‌کننده شهوت باشد حرام‌ است‌ و همچنین برگزاری مجالس رقص هم جایز نیست‌ و در ‌این‌ حکم فرقی بین رقص و موسیقی سنتی و کلاسیک و محلی ندارد و در مورد مجالس جشن اهل‌بیت علیهم‌السلام و دست‌زدن با مجالس ائمۀ اطهار علیهم‌السّلام مناسبت ندارد و مناسب با مجالس معصومین علیهم‌السّلام ذکر صلوات و تکرار مدایح است.
3.شرکت کردن در مجالس گناه در صورتی که حضور فرد سبب تایید گناه یا باعث ارتکاب گناه می‌شود جایز نیست هر چند مجلس فامیل نزدیک انسان باشد اما حضور در زمانی که سبب تایید گناه یا ارتکاب گناه نمی‌شود مثلا زمان شام خوردن اشکالی ندارد.
تعجیل در فرج امام زمان علیه السلام سلامتی مراجع عظام خاصه مقام معظم رهبری صلوات بر محمد و آل محمد.

بدون دسته بندی
Begin WebGozar.com Counter code End WebGozar.com Counter code