سلام علیکم
بسم الله الرحمن الرحیم باعرض تسلیت شهادت امام هادی( علیه السلام )
خداوند در باره متقین می فرماید: ذَلِکَ الْکِتَابُ لاَ رَیْبَ فِیهِ هُدًى لِّلْمُتَّقِینَ* الَّذِینَ یُؤْمِنُونَ بِالْغَیْبِ وَ یُقِیمُونَ الصَّلاةَ وَ مِمَّا رَزَقْنَاهُمْ یُنفِقُونَ : این کتاب که هیچ شک در آن نیست، راهنمای پرهیزگاران است. آنان که به غیب ایمان مىآورند و نماز مى گزارند، و از آنچه روزیشان دادهایم انفاق مى کنند،(آیه 2-3 بقره)
تقوا یعنی مراقبت دائم از ایمان خود در مقابل شیطانهای انسانی و جنی و در مقابل هوای نفس یعنی پرهیز با حرکت نه پرهیز با سکون، یک وقت هست شما در حال سکون پرهیز میکنید، یعنی برو در خانهات بنشین و کاری به کار چیزی نداشته باش و با رانندگی نکردن پرهیز کن به این که به کوه نخوری و از دره پرتاپ نشوی، پرهیز از کوهنوردی کردن، حرکت نکردن در خارزارها که خارهای مغیلان دامن شما را نگیرد، این یک جور پرهیز است و اسلام این را به شما توصیه نمیکند.
بلکه میگوید در وسط قضایا و واقعیتها با حوادث روبرو بشوید و در عین حال پرهیز کنید.مثل رانندهای که رانندگی میکند اما پرهیز هم میکند و این پرهیز همان است که گفته شد، مراقبت کردن و مواظب خود بودن.(بیانات مقام معظم رهبری در جمع دانش آموختگان ارتش - نوشهر)
قرآن کریم میگوید: (هدی للمتقین)؛ نمیگوید «هدی للمؤمنین». «هدی للمتّقین»؛ یعنی اگر یک نفر باشد که دین هم نداشته باشد، اما تقوا داشته باشد - ممکن است کسی دین نداشته باشد، اما به همین معنایی که گفتم، تقوا داشته باشد - او بلاشک از قرآن هدایت خواهد گرفت و مؤمن خواهد شد.اما اگر مؤمن تقوا نداشته باشد، احتمالاً در ایمان هم پایدار نیست. بستگی دارد: اگر در فضای خوبی قرار گرفت، در ایمان باقی میماند؛ اگر در فضای خوبی قرار نگرفت، در ایمان باقی نمیماند(بیانات مقام معظم رهبری دیدار جمعی از جوانان ۷/۲/۱۳۷۷)
دسته اول مانند کسانی هستند که برای پرهیز از آلودگی به یک بیماری مسری ، به دامنه کوهی پناه می-برند و دسته دوم مانند کسانی هستند که با تزریق نوعی واکسن ، در خود مصونیت به وجود می آورند .
غیب عبارت است از هر آنچه که در مقابل حضور و شهود می باشد، یعنی اموری که حواس پنج گانه انسان توان درک و حس آنها را ندارد، مانند وجود خداوند وآیات الهی که برای حواس پنج گانه انسان قابل درک نیست، که از آن جمله وحی را می توانیم نام ببریم
خداوند ما را جزء متقین واقعی قرار دهد به برکت صلوات بر محمد و آل محمد