امر به معروف

حدیث با موضوع امر به معروف

سلام علیکم. بسم الله الرحمن الرحیم. در روایتی از امیرالمومنین علیه السلام است که : أَمَرَنَا رَسُولُ اللَّهِ ص أَنْ نَلْقَى أَهْلَ الْمَعَاصِی بِوُجُوهٍ مُکْفَهِرَّةٍ

پیامبر اکرم ما را امر کردند که با چهره گرفته با اهل معصیت بر خورد کنیم. (الکافی (ط - الإسلامیة)، ج‏5، ص: 59)

(الکافی (ط - الإسلامیة)، ج‏5، ص: 59)
حضرت علی (ع)
توضیحات

چند نکته کوتاه درباره امر به معروف:
1. یکی از بزرگترین و مهمترین واجبات دینی ما امر به معروف و نهی از منکر است و ترک آن معصیت است؛ حتی اگر کسی خودش در خفا و پنهان گناهی را مرتکب شود باز هم در صورت مشاهده همان گناه از دیگری باید نهی از منکر کند. (مراجع م2786درملحقات رساله امام وفاضل و نوری)
2. اگر انسان گناهی مانند پخش موسیقی رقص‌آور و حرام، ضایع کردن حقوق دیگران، بدحجابی استاد یا شاگرد، کم کاری مسئولی در وظیفه خودش یا گناهی در صدا وسیما مشاهده کرد، لازم نیست مطمئن باشد بلکه اگر احتمال تاثیر هم بدهد، واجب است تذکر بدهد.گرچه با تکرار تذکر یا تذکر گروهی باشد. ،مثلا عده‌ای از اقوام به برگزار کنندگان مجلس عروسی همراه با گناه بگویند اگر مجلس شما همراه با گناه باشد ما شرکت نمی کنیم.
3. امر به معروف یا نهی از منکر درخواست عمومی جامعه را می‌طلبد و افراد نمی‌توانند در برابر‌ این فریضه الهی ساکت بنشینند. فرقی نمی‌کند تذکر به صورت مستقیم باشد مثلا زبانا تذکر بدهد یا به طریق غیر مستقیم مانند اینکه پیامک یا نامه اعتراضش را برساند.
تعجیل در فرج امام زمان وسلامتی مراجع عظام خصوصا مقام معظّم رهبری صلوات بر محمد و آل محمد

بدون دسته بندی
Begin WebGozar.com Counter code End WebGozar.com Counter code