حجاب

حدیث با موضوع

توضیحات

سلام علیکم. بسم الله الرحمن الرحیم.
یکی از عوامل فرهنگ ساز لباس هر فردی است که می تواند نشانه دهنده تفکر و باورهای او باشد، لذا اسلام برای لباس ویژیگیهایی بیان کرده است که به برخی از آنها اشاره می شود:
۱.لباس ترویج دهنده فرهنگ غیر اسلامی نباشد، بله؛ مسلمان شرعا نباید با لباسش فرهنگ ضد اسلامی را ترویج کند. مثل لباسهای کوتاه یا پاره یا آرم یا عکس گروه های ضد دینی داشته باشد.
۲. لباس شهرت نباشد که تعریف لباس شهرت طبق نظر امام خامنه ای لباسی است که پوشیدن آن برای شخص، به خاطر رنگ یا کیفیت دوخت یا مندرس بودن آن و علل دیگر مناسب نیست، به طوری که اگر آن را در برابر مردم بپوشد توجه آنان را به خود جلب نموده و انگشت نما می شود.اجوبه الاستفتائات س 1361
۳.لباس بمقدار لازم بدن را بپوشاند. مثلا لباس خانم در برابر نامحرم بایدتمام بدن بجز گردی صورت و دستها را بپوشاند.ضمن اینکه لباس خانم زینتی نباشد.

در پایان نکته ای مهم را درباره آداب زیارت یادآوری می‌کنم که لازم است زائران محترم توجه بیشتر نمایند ما در حرم مطهر در محضر ولی خدا هستیم که بر اساس روایات، امام علیه السلام سخن ما را می‌شنوند و سلام ما را پاسخ می‌دهند. حضور در پیشگاه امام علیه السلام اقتضاء می‌کند که از بلند کردن صدا در حرم مطهر و اطراف ضریح مطهر پرهیز شود حتی صلوات هم آهسته فرستاده شود تا ضمن حفظ احترام مقام امام علیه السلام مزاحمتی برای حضور قلب زائران ایجاد نشود و همچنین همه زائران عزیز با لباس مناسب به حرم مطهر مشرف شوند و خواهران گرامی در همه مکان‌ها خصوصاً حریم قدس رضوی با حجاب و پوشش کامل حضور پیدا کنند.
خشنودی حضرت رضا علیه السلام صلوات

احکام
Begin WebGozar.com Counter code End WebGozar.com Counter code