شبکه های مجازی

حدیث با موضوع شیعه بودن

سلام علیکم. بسم الله الرحمن الرحیم. از حضرت زهرا سلام الله علیها ، روایت است که می فرمایند: إِنْ‏کُنْتَ ‏تَعْمَلُ‏ بِمَا أَمَرْنَاکَ، وَتَنْتَهِی عَمَّا زَجَرْنَاکَ عَنْهُ‌فَأَنْتَ مِنْ شِیعَتِنَا.

اگر به آنچه ما امر کرده ایم عمل میکنی و از آنچه نهی‌کرده ایم اجتناب میکنی ، از شیعیان ما هستی . (تفسیر الإمام الحسن العسکری، ص : 307 )

(تفسیر الإمام الحسن العسکری ص : 307 )
حضرت فاطمه (س)
توضیحات

دو نکته در رابطه شبکه های مجازی:
اول.یکی از امکاناتی که امروزه در اختیار اکثر افراد جامعه قرار دارد امکان استفاده ی از نرم افزارهای پیام رسان و شبکه های اجتماعی است. با وجود این امکانات، انسان های مؤمن و متدین می توانند، فرهنگ و معارف دینی را با کمترین هزینه، ترویج و تبلیغ نمایند اما با توجه به اینکه این امکانات قابلیت این را دارند که هم در مسیر حلال استفاده شوند و هم در مسیر حرام، مؤمنین عزیز باید دقت و توجه زیادی داشته باشند که مبتلای به استفاده های خلاف شرع آن نشوند.
دوم: لذا به جهت تذکر و توجه دادن مومنین به برخی استفاده های حرام این نرم افزارها و اجتناب از آن به برخی از مصادیق استفاده ی حرام از آنها اشاره می شود:
1.عضو شدن در کانال ها یا گروه هایی که حاوی مطالب ضد دینی و در نهایت باعث انحراف عقیده صحیح انسان می شود، زیرا کسی که خودش اطلاع کاملی از مباحث دینی ندارد نمی تواند در برابر هجوم شبهات و اشکالات جوابگو و پاسخ گو باشد در نتیجه سستی و ضعف دینی حتی انحراف را به همراه دارد.
2.غیبت، دروغ و تهمت، اختصاص به فضای واقعی و بیرونی ندارد بلکه امکان غیبت و دروغ و تهمت در شبکه‌های مجازی، نیز فراهم است مثل اینکه انسان گناه یا عیب فردی را مشاهده کند و با عکس برداری یا فیلم برداری آن را در فضای‌های مجازی نشر دهد.
3. انتشار، نگهداری و تماشای فیلم ها و تصاویر خلاف عفت و حیا که برای هیچ کس چه مجرد و چه متاهل مجاز نیست و حرام است.
خداوند متعال به همه ی ما توفیق شناخت محرمات و ترک آن را عنایت فرماید به برکت صلوات بر محمد و ال محمد

بدون دسته بندی
Begin WebGozar.com Counter code End WebGozar.com Counter code