سلام علیکم. بسم الله الرحمن الرحیم. امام حسین علیه السلام ،در وصیت به برادرش (محمدحنفیه) چنین مرقوم داشتند: إِنَّمَا خَرَجْتُ لِطَلَبِ الْإِصْلَاحِ فِی أُمَّةِ جَدِّی أُرِیدُ أَنْ آمُرَ بِالْمَعْرُوفِ وَ أَنْهَى عَنِ الْمُنْکَر.
همانا هدف از قیام من اصلاح در امت جدم است و میخواهم امر به معروف و نهى از منکر نمایم.
چند نکته کوتاه درباره احکام امر به معروف و نهی از منکر:
1.در اهمیت امر به معروف و نهی از منکر همین بس که حضرت سیدالشهداء علیه السلام یکی از اهداف قیام خود رااحیاء فریضه امر به معروف و نهی از منکر میداند، لذا با الگو گرفتن از قیام سیدالشهدا علیه السلام بر همه مومنین واجب است نسبت به این فریضه الهی ساکت ننشینند چرا که احیاء این فریضه خواست عمومی جامعه رامیطلبد.
2.در انجام فریضه امر به معروف و نهی از منکر فرقی نمیکند تذکر به صورت مستقیم باشد مثلا زبانا تذکر بدهد یا به طریق غیرمستقیم مانند پیامک یا نامه اعتراضش را برساند.
3-اگر انسان گناهی را مشاهده کند هر چند این گناه در مجالس عزاداری اهل البیت علیهم السلام باشد از جمله پخش موسیقی های حرام و یا کارهایی که در دین بدعت محسوب می شود و یا باعث اذیت دیگران می شود لازم نیست اطمینان به تاثیر داشته باشد بلکه اگر احتمال تاثیر هم بدهد، واجب است تذکر بدهد. اگرچه با تکرار تذکر یا تذکر گروهی باشد .
تعجیل در فرجامام زمان علیه السلام سلامتی مراجع عظام خاصه مقام معظم رهبری صلوات بر محمد و آل محمد.